Të gjitha kategoritë

Lajme

Në QL fishekzjarre ne duam të sigurohemi që të jeni të kënaqur me përvojën tuaj me ne! Pra, nëse keni një pyetje në lidhje me porosinë tuaj ose dëshironi të na jepni komentet tuaja, mos ngurroni të na kontaktoni me email, bisedë ose telefon!

Kush shpiku fishekzjarre

Koha: 2021-06-16 Goditjet: 160

Sezoni i temperaturave të larta po afron. Sipas kërkesave të eprorëve të tyre, të gjithë prodhuesit e fishekzjarreve dhe fishekzjarreve janë mbyllur nga temperatura e lartë që nga 20 qershori. Pas kërkimit dhe vendimit të Komitetit të Sigurisë Komunale të Liuyang dhe Byrosë Komunale të Emergjencave, ndërmarrjet e prodhimit të fishekzjarreve dhe fishekzjarrëve të qytetit janë urdhëruar për të ndaluar prodhimin sipas kategorisë së prodhimit dhe procesit të lidhur me farmaceutikën.
Nga ora 18:00 në 19 qershor deri në 24:00 në 31 gusht, të gjitha ndërmarrjet e prodhimit të fishekzjarreve në qytet nuk duhet të prodhojnë të gjitha proceset.
Festa e nxehtë zgjati për më shumë se dy muaj. Faleminderit për mbështetjen e klientëve të rinj dhe të vjetër. Për siguri dhe siguri, ju lutemi prisni me durim. Ne do të rregullojmë prodhuesin tuaj të porosisë së pari pas rifillimit të punës.

Paraprakisht: Festivali i 15-të Ndërkombëtar i Kulturës së Fishekzjarrëve në Kinë (Liuyang) u shty!

Tjetra: Fishekzjarret Liuyang ndalojnë njoftimin e prodhimit 2021