Të gjitha kategoritë

Lajme

Në QL fishekzjarre ne duam të sigurohemi që të jeni të kënaqur me përvojën tuaj me ne! Pra, nëse keni një pyetje në lidhje me porosinë tuaj ose dëshironi të na jepni komentet tuaja, mos ngurroni të na kontaktoni me email, bisedë ose telefon!

Kur rifilloni prodhimin e fishekzjarreve

Koha: 2021-08-30 Goditjet: 68

  Sa herë që shihni një fishekzjarrë të mrekullueshëm në qiell, çfarë lloj kujtese do të kujtoni?

  Kur isha fëmijë, kënaqesha duke luajtur me fishekzjarrë lodrash me shokët e mi.

  Kur njerëzit e dashuruar, ka një natë të pakrahasueshme brilante dhe emocionuese.

  Kur jeni me familjen tuaj, ka momente të ngrohta kur shijoni erën e fishekzjarreve në ajër

 Fishekzjarret më bëjnë të harroj lodhjen e jetës dhe presionin e punës. Kur jemi të lodhur, shtrihemi në një copë bar. Mos ngrini sytë, shtrihuni në heshtje, mos fajësoni humbjen tuaj, harroni gjithçka, të shoqëruar me fishekzjarre dhe të ruajtur nga yjet

 Pushimi i njerëzve të fishekzjarrëve po përfundon, Fabrika pritet të prodhojë fishekzjarre pas 1 shtatorit. shtatzënë me plot energji, ne kemi ecur përpara, vetëm për të vazhduar romancën e fishekzjarreve. Për ju, për të.

图片 1

Paraprakisht: Propozimi i Shoqatës së Fishekzjarret Liuyang

Tjetra: Festivali i 15-të Ndërkombëtar i Kulturës së Fishekzjarrëve në Kinë (Liuyang) u shty!