Të gjitha kategoritë

Lajme

Në QL fishekzjarre ne duam të sigurohemi që të jeni të kënaqur me përvojën tuaj me ne! Pra, nëse keni një pyetje në lidhje me porosinë tuaj ose dëshironi të na jepni komentet tuaja, mos ngurroni të na kontaktoni me email, bisedë ose telefon!

Festivali i 15-të Ndërkombëtar i Kulturës së Fishekzjarrëve në Kinë (Liuyang) u shty!

Koha: 2021-09-30 Goditjet: 129

Festivali i 15-të Ndërkombëtar i Kulturës së Fishekzjarrëve në Kinë (Liuyang) u shty!


Shoqata e fishekzjarrëve Liuyang 


Rreth Kinës së 15-të (Liuyang)


Njoftim për zgjatjen e Festivalit Ndërkombëtar të Kulturës së Fishekzjarrëve


Të nderuar ekspozues, vizitorë dhe kolegë në industri


Faleminderit për vëmendjen dhe mbështetjen tuaj për Festivalin Ndërkombëtar të Kulturës së Fishekzjarrëve në Kinë (Liuyang). Duke pasur parasysh situatën e rëndë epidemike jashtë vendit dhe situatën e përsëritur të epidemisë në Kinë, për të garantuar në mënyrë efektive shëndetin dhe sigurinë e secilit pjesëmarrës dhe për të krijuar efektin më të mirë të festivalit, pas një studimi të kujdesshëm, Festivali i 15-të i Kinës (Liuyang) ishte planifikuar fillimisht të do të mbahet në tetor të këtij viti Festivali Ndërkombëtar i Kulturës së Fishekzjarrëve do të shtyhet për gjysmën e parë të vitit të ardhshëm. Ora specifike do të shpallet më vonë. Kërkojmë ndjesë për shqetësimin e shkaktuar!


"Fishekzjarret Liuyang janë të qytetëruara në botë, dhe fishekzjarrët botërorë shikojnë Liuyang". Si një produkt për mbrojtjen e treguesve gjeografikë kombëtarë, fishekzjarrët e Liuyang pasqyrojnë plotësisht "poezinë dhe pikturën e një lumi, plot fishekzjarre" të Liuyang-ut Bukuria e qytetit u ka mundësuar më shumë turistëve të shijojnë festën kulturore origjinale dhe shumëngjyrëshe të fishekzjarreve në Liuyang, e cila ka rritur ndikimin e Liuyang. fishekzjarre në një mënyrë të gjithanshme, shumëkëndëshe dhe të thelluara. Prandaj, ne do të bëjmë më shumë përgatitje për të shfaqur efekte më të dukshme të aktivitetit. Kur epidemia të marrë fund, le të mblidhemi në Liuyang dhe të krijojmë një të ardhme më të mirë si kryeqyteti i fishekzjarreve në botë. Faleminderit sërish mirëkuptim dhe besim!


A po vini në Festivalin e 15-të Ndërkombëtar të Fishekzjarrëve Liuyang? Mirë se vini !


Paraprakisht: Kur rifilloni prodhimin e fishekzjarreve

Tjetra: Kush shpiku fishekzjarre