Të gjitha kategoritë

Lajme

Në QL fishekzjarre ne duam të sigurohemi që të jeni të kënaqur me përvojën tuaj me ne! Pra, nëse keni një pyetje në lidhje me porosinë tuaj ose dëshironi të na jepni komentet tuaja, mos ngurroni të na kontaktoni me email, bisedë ose telefon!

Propozimi i Shoqatës së Fishekzjarret Liuyang

Koha: 2021-09-27 Goditjet: 71

Çdo ndërmarrje për prodhimin dhe funksionimin e fishekzjarreve dhe fishekzjarreve:

Aktualisht, transformimi dhe përmirësimi i fishekzjarreve dhe fishekzjarreve është në një periudhë kritike të ngjitjes mbi kurriz. Vendimi strategjik i Ministrisë së Reagimit të Emergjencave për të ndërtuar një zonë përqendrimi të fishekzjarreve dhe fishekzjarreve në katër qarqet dhe qytetet përgjatë kufirit Hunan Jiangxi është një masë kryesore për të promovuar zhvillimin me cilësi të lartë të industrisë së fishekzjarreve dhe fishekzjarreve. Si një lider në zhvillimin e industrisë së fishekzjarreve Hunan Jiangxi, Liuyang duhet të tregojë rolin e saj udhëheqës, të ndjekë vendimmarrjen dhe vendosjen kombëtare, provinciale dhe komunale, të ndjekë nga afër të menduarit, pozicionimin, objektivat dhe detyrat e ndërtimit të zonës së përqendrimit. zbatoni me zell kërkesat e masave të ndryshme dhe përpiquni të krijoni një "model Liuyang" për ndërtimin e zonës së përqendrimit. Këtu, shoqata e fishekzjarreve dhe fishekzjarreve Liuyang dërgon sugjerimet e mëposhtme për të gjithë kolegët:

-Krijimi i standardit të prodhimit të sigurisë.

 

1, zbatojnë transformimin dhe përmirësimin e "një ndërmarrje dhe një politikë". Të gjitha ndërmarrjet duhet të kryejnë në mënyrë gjithëpërfshirëse vetëekzaminimin standard pa zbritje dhe ta bëjnë atë artikull për artikull sipas standardeve kombëtare të rishikuara rishtazi, në mënyrë që të sigurohet që kushtet bazë të prodhimit të sigurisë të përmbushin plotësisht kërkesat e standardeve të reja të rishikuara të sigurisë dhe të përmirësojnë niveli i brendshëm i sigurisë së njësisë. Së dyti, zbatoni përgjegjësitë e sigurisë dhe forconi menaxhimin e sigurisë. Të prekura nga situata epidemike, moti, aktivitetet madhore dhe faktorë të tjerë në gjysmën e parë të këtij viti, ndërmarrjet e prodhimit të fishekzjarreve dhe fishekzjarreve janë seriozisht në zhvillim e sipër, gjë që do të shkaktojë mbingarkesë dhe jashtë orarit për të kapur prodhimin në gjysmën e dytë të vitit. , dhe ka rreziqe të mëdha në sigurinë e prodhimit. Të gjitha ndërmarrjet duhet të vendosin në mënyrë të vendosur konceptin e zhvillimit të sigurisë, të forcojnë të menduarit e fundit, të respektojnë rreptësisht ligjet dhe rregulloret e prodhimit të sigurisë, përgjegjësitë kompakte të prodhimit të sigurisë, të forcojnë menaxhimin e vendit të prodhimit të sigurisë, të forcojnë edukimin për sigurinë e punonjësve, të ndjekin rreptësisht rregullat dhe rregulloret e prodhimit të sigurisë, të nxjerrë në pah zgjidhjen e problemeve dhe trajtimin e rreziqeve të fshehura në çdo punishte dhe post, dhe të kryejë prodhimin dhe funksionimin sipas sistemit, të nxjerrë në pah hetimin dhe trajtimin e rreziqeve të fshehura në çdo punishte dhe post, të përmirësojë vazhdimisht nivelin e menaxhimit të sigurisë me një institucionalizuar dhe standardizuar sistem standard, dhe vendosi një pikë referimi për ndërtimin e zonës së përqendrimit të fishekzjarreve dhe fishekzjarreve.

 

2, Ndërtoni një malësi të markës cilësore. Të gjitha ndërmarrjet duhet të përpiqen për mbijetesë sipas cilësisë, të kërkojnë zhvillim me inovacion, të përmirësojnë vazhdimisht cilësinë e produktit dhe ndërtimin e sistemit të sigurisë, të zbatojnë në mënyrë rigoroze standardet e cilësisë së produktit dhe të kontrollojnë rreptësisht burimi i lëndëve të para dhe ndihmëse. Mos prodhoni produkte dhe produkte të rreme dhe të dobëta përtej qëllimit dhe specifikimeve, mos përdorni materiale të papërpunuara dhe ndihmëse inferiore, mos prodhoni dhe shisni produkte false të mëdha dhe boshe, optimizoni vazhdimisht strukturën e produktit, rrisni investimet e kërkimit shkencor dhe zhvillimin e të rejave. produkte, zhvilloni produkte të personalizuara që plotësojnë kërkesat e tregut dhe nxisin përmirësimin e cilësisë së produktit nga "i madh dhe i plotë" në "i mirë dhe i bukur". 

 

3, Forconi vetëdisiplinën e industrisë.

 

Këtë vit, kostoja e lëndëve të para dhe ndihmëse për fishekzjarrë është rritur ndjeshëm

Konkurrenca vicioze e cilësisë dhe çmimit të tepruar intensifikon mungesën e zhvillimit potencial dhe rreziqet e sigurisë të industrisë, gjë që kufizon seriozisht zhvillimin e shëndetshëm të industrisë. Të gjitha ndërmarrjet duhet të veprojnë me mirëbesim, të forcojnë konkurrencën e cilësisë, të zhvillohen në grup, t'i rezistojnë së bashku konkurrencës keqdashëse, t'i japin fund sjelljes së cilësisë dhe çmimit të tepruar, të kthejnë çmimin e produktit në rrugën normale dhe së bashku të ruajnë vetë-përmirësimin. prodhimit dhe funksionimit të industrisë


5_PG4}6LJ9ZMA{{K0}_B7[0Z(BNC}S%~M82GRNQSS4[46U

Paraprakisht: Fishekzjarret dhe unë

Tjetra: Kur rifilloni prodhimin e fishekzjarreve