Të gjitha kategoritë

Lajme

Në QL fishekzjarre ne duam të sigurohemi që të jeni të kënaqur me përvojën tuaj me ne! Pra, nëse keni një pyetje në lidhje me porosinë tuaj ose dëshironi të na jepni komentet tuaja, mos ngurroni të na kontaktoni me email, bisedë ose telefon!

Fishekzjarret Liuyang ndalojnë njoftimin e prodhimit 2021

Koha: 2021-06-16 Goditjet: 134

The high temperature season is approaching.According to the requirements of their superiors,all fireworks and firecracker manufacturers have been shut down from high temperature since June 20.After research and decision of the Liuyang Municipal Security Committee and the Municipal Emergency Bureau,the city's fireworks and firecracker production enterprises have been ordered to stop production according to the production category and the pharmaceutical-related process.
From18:00 hours on June 19 to 24:00 on August 31,all fireworks production enterprises in the city shall not produce all processes.
The hot holiday lasted for more than two months.Thank you for the support of new and old customers.For safety and security,please wait patiently.We will arrange your order manufacturer first after the resumption of work.

Paraprakisht: Kush shpiku fishekzjarre

Tjetra: Urime bashkëpunimi teknologjik dhe elektrik Nantong.!